Tendències en decoració – Tardor 2021

La tardor està al caure i amb ell arriben les noves tendències en decoració per donar un nou aire a les estances de la teva llar. Vols saber quines són? Aquí et deixem un resum amb el què les que has de conèixer per a aquest 2021

Contrasts de color

Els tons neutres sempre són una bona base per a decorar, però què  millor que trencar una mica aquest to més uniforme que amb un bon toc de color. Aquesta tardor estarà marcada per la combinació d’aquests colors més clars amb colors associats amb la natura, com el verd i el blau, i altres tons més arriscats, com els daurats i els taronges

Jarek Ceborski vía Unsplash

Contrasts de textures

L’ús de diferents textures també és un dels protagonistes d’aquesta tardor. La combinació de textures més industrials amb textures naturals, donen un toc més orgànic a les estances de la casa i ens connecten amb aquest costat més sostenible. 

Una mostra és l’ús de la ràfia o ratán, protagonista destacat també aquesta temporada, unit al metall. Aconseguirem un toc natural però també retro, una combinació perfecte per donar un aspecte càlida i natural als mobles.

Les plantes mai passen de moda 

Les plantes segueixen sent aquest complement perfecte, tant per a decorar la nostra llar com pels beneficis que aporten a la nostra salut i benestar. Per això, resulten una clau d’estil en la decoració d’aquesta tardor.  

A més a més, la presència de plantes ens ajuda a donar aquest toc natural i orgànic que, junt amb la llum natural, aporta un efecte de pau i tranquil·litat a la nostra llar. 

Estil Japandi 

L’estil Japandi segueix sent protagonista aquesta tardor. Aquest estil és una fusió entre l’estilo japonès i l’escandinau, on es barreja el minimalisme amb l’elegància, la funcionalitat i l’harmonia. 

En aquest tipus de decoració prevalen els tons blancs i neutres, la lluminositat i la naturalitat de l’estil escandinau, combinat amb elements purament funcionals i pràctics, característics de l’estil japonès. Amb aquesta combinació obtenim interiors nets i minimalistes, però càlids i acollidors al mateix temps

Parets amb molta personalitat

Les parets volen ser les protagonistes aquesta temporada i ser el centre de totes les mirades. Per això, les tendències d’aquesta tardor proposen omplir-les de colors, de combinacions d’elements com quadres, prestatgeries o tapissos.   

També s’ha tornat a posar de moda el paper pintat, i un discret no, un amb tons i motius originals, que donin un toc de distinció i personalitat. 

Aquestes doncs, són algunes de les tendències més destacades que arriben amb força aquesta temporada. Quines són les que més t’agrades? I tu, li donaràs aquest aire de tardor a la teva llar? Deixa’ns els teus comentaris.

Explica’ns el teu projecte

Deixa’ns les teves dades, explica’ns quin és el teu projecte i un dels nostres assessors especialitzats es posarà en contacte amb tu.

Protecció de dades personals

Utilitzarem les seves dades per a respondre consultes, enviar comunicacions comercials i realitzar anàlisi estadístics. Per a més informació sobre el tractament i els seus drets, consulti la política de privacitat.