Reformes i Interiorisme

Reformes i interiorisme per a aportar valor a tu espai

No fem reformes, aportem un valor afegit al teu espai, tant si es tracta de casa teva, com de la teva oficina o local comercial.
I és que no tots els projectes són iguals, per això aportem solucions eficaces i adaptades a les necessitats de cada una de les reformes que executem.

Abans Després

Renovem el teu espai cuidant cada detall

Sabem que li tens un afecte especial a cadascun dels racons que vols reformar, i per això definirem i dissenyarem amb tu aquest canvi d'aires que necessiten o vols donar-los.

Aportem solucions eficaces i adaptades a cada necessitat

El nostre servei està concebut per a projectes integrals o bé parcials, assegurant sempre l’eficiència, la seguretat i la qualitat dels resultats. Perquè la reforma resulti 100% com tu t’imagines.

Pas a pas i de la mĂ  per a fer realitat els teus somnis

T’acompanyem durant tot el procés per assessorar-te i que les teves expectatives i necessitats es compleixin al 100%.

1. Primer contacte
2. Disseny i pressupost
3. Construcció y direcció d’obra
4. Disseny d’interiors
5. Lliurament de claus i seguiment

La nostra experiència en imatges

Veure tots els projectes

Explica’ns el teu projecte

Deixa’ns les teves dades, explica’ns quin és el teu projecte i un dels nostres assessors especialitzats es posarà en contacte amb tu.

ProtecciĂł de dades personals

Utilitzarem les seves dades per a respondre consultes, enviar comunicacions comercials i realitzar anàlisi estadístics. Per a més informació sobre el tractament i els seus drets, consulti la política de privacitat.

En què consisteix el nostre servei de reformes i interiorisme?

Gràcies al nostre equip multidisciplinari composat per arquitectes, interioristes i decoradors, duem a terme projectes de reformes integrals i parcials adaptades 100% a tu. Per això, som experts en transformar espais per a convertir-los en la llar que sempre has somiat.
Perquè atenem les teves necessitats i t’oferim solucions tècniques i estètiques acord amb els gustos. Perquè la teva llar et reflecteixi a tu.

Per què contractar el nostre servei de reformes i interiorisme?

Tenim capacitat per dur a terme qualsevol reforma a l’habitatge perquè oferim un servei integral, des del primer esbós fins al lliurament de claus. Complim 100% amb el pressupost i els terminis de lliurament.
T’acompanyem durant tot el projecte, resolem els teus dubtes i fem que et sentis part de tot el procés, però sense haver de preocupar-te per res.