Disseny de cases

No sols dissenyem cases, dissenyem llars

Sabem que cada llar és única, per això no tenim habitatges predissenyats ni ens cenyim a un únic sistema constructiu. Dissenyem, projectem i construïm espais personalitzats i adaptats al que tu necessites, al que sempre havies somiat.

T’ajudem a construir la casa dels teus somnis

Et donem idees, t’ajudem a visualitzar cada pas, t’orientem i acompanyem durant tot el procés per a que les teves expectatives i necessitats es compleixin al 100%.

Servei 100% integral

El nostre servei inclou tot el que necessites per a construir la llar dels teus somnis, des del primer esbós fins a la cerca de terreny, al finançament i/o la tramitació de les llicències.

Pas a pas i de la mà per a fer realitat els teus somnis

T’acompanyem durant tot el procés per assessorar-te i que les teves expectatives i necessitats es compleixin al 100%.

1. Primer contacte
2. Disseny i pressupost
3. Construcció y direcció d’obra
4. Disseny d’interiors
5. Lliurament de claus i seguiment

La nostra experiència en imatges

Veure tots els projectes

Solucionem els teus dubtes

No obstant, si vols que parlem personalment, pots contactar amb nosaltres i et solucionarem els teus dubtes al moment.

Contacta'ns

Necessitem tenir el terreny ja comprat per a edificar la nostra casa?
Només treballeu a Barcelona?
Quant costa construir una casa a mida?
Quant temps es triga a dur a terme l'obra?
Podem escollir nosaltres als proveïdors?
Vosaltres us podeu fer càrrec de la sol·licitud de les llicències? I de la hipoteca?

Explica’ns el teu projecte

Deixa’ns les teves dades, explica’ns quin és el teu projecte i un dels nostres assessors especialitzats es posarà en contacte amb tu.

Protecció de dades personals

Utilitzarem les seves dades per a respondre consultes, enviar comunicacions comercials i realitzar anàlisi estadístics. Per a més informació sobre el tractament i els seus drets, consulti la política de privacitat.

En què consisteix el nostre servei de construcció i disseny de cases?

A Absolute Properties podem construir la llar dels teus somnis. Perquè som una empresa constructora que treballa amb alts estàndards de qualitat, de forma eficient i amb preus competitius, executant els projectes de principi a fi. Per això, creem espais únics per a tu, cuidant fins a l’últim detall perquè les teves expectatives i desitjos es compleixin al 100%.
El nostre servei de construcció de cases és un servei integral que inclou des de la planificació del projecte, al disseny i interiorisme i la execució de la obra, fins al lliurament de les claus. Explica’ns el teu projecte, i nosaltres el farem realitat.

Per què contractar el nostre servei de construcció i disseny de cases?

Cada casa és diferent i cada espai és únic, per això no ens cenyim a un únic sistema de construcció, per a dissenyar cases totalment personalitzades i adaptades al que tu vols i necessites. Per això podràs triar des d'un sistema de construcció tradicional amb maó fins a la construcció en fusta o acer. Nosaltres t'assessorarem i aconsellarem des del primer moment. I gràcies al nostre equip d’arquitectes i interioristes, dissenyarem espais atractius i funcionals, perquè s’adaptin a la teva forma de viure i treballar. Parlem?