Oficines

Dissenyem oficines perquè el teu projecte creixi

Dissenyem oficines i implantem espais funcionals i moderns, portant el concepte de “Design & Build” a la seva màxima expressió.

ImplantaciĂł    DesimplantaciĂł

Gestionem el teu projecte de forma integral, el què ens permet tenir el control sobre tot el procés.

El nostre equip d’experts analitzarà les teves necessitats d’espai i equipament i dissenyarà la teva nova oficina tenint en compte la legislació i seguretat laboral vigents. Ens encarreguem de tots els procediments administratius, executem i supervisem la obra i instal·lem tot el mobiliari i material corporatiu.

Pas a pas i de la mĂ  per a fer realitat els teus somnis

T’acompanyem durant tot el procés per assessorar-te i que les teves expectatives i necessitats es compleixin al 100%.

1. Primer contacte
2. Disseny i pressupost
3. Construcció y direcció d’obra
4. Disseny d’interiors
5. Lliurament de claus i seguiment

La nostra experiència en imatges

Veure tots els projectes

Explica’ns el teu projecte

Deixa’ns les teves dades, explica’ns quin és el teu projecte i un dels nostres assessors especialitzats es posarà en contacte amb tu.

ProtecciĂł de dades personals

Utilitzarem les seves dades per a respondre consultes, enviar comunicacions comercials i realitzar anàlisi estadístics. Per a més informació sobre el tractament i els seus drets, consulti la política de privacitat.

En què consisteix el nostre servei de reformes d’oficines?

A Absolute Properties dissenyem i reformem tot tipus d’oficines. El nostre equip de professionals amb gran experiència al sector, treballa amb l’objectiu de fer que les teves oficines reflecteixin la feina, els valors i actituds de la teva empresa o negoci.
Per això, t’oferim els nostres serveis especialitzats en implantació i desimplantació d’oficines. Perquè tu no t’hagis de preocupar per res. Nosaltres executarem el projecte des de l’inici fins al final i de forma integral.

Per què contractar el nostre servei d’implantació i desimplantació d’oficines?

La teva oficina és el centre del teu negoci i reflecteix la personalitat de l’empresa, és per aquest motiu que no hi ha dues oficines iguals ni amb les mateixes necessitats. Per això, a Absolute Properties dissenyem cada espai de forma personalitzada.
Els nostres projectes tenen un alt grau d’exigència. El nostre equip combina les últimes tendències en disseny amb la alta qualitat dels materials, i l’eficiència en l’execució del projecte. Per això, aconseguirem que cada espai aporti el què el teu negoci necessita, sense renunciar al disseny.