Retail

Dissenyem locals comercials on els teus clients connectin amb la teva marca

Dissenyem espais on els teus clients coneguin els teus productes i/o els serveis que ofereixes, i tu vegis créixer el teu negoci.

Donem visibilitat al teu local comercial

El nostre equip dissenyarà el teu espai amb l’objectiu de donar visibilitat i la importància que la teva marca, producte i/o servei necessiten i vols comunicar.

Aportem solucions eficaces i adaptades a cada necessitat

El nostre servei està concebut per assegurar sempre l’eficiència, la seguretat i la qualitat dels resultats. Perquè tot resulti 100% com tu t’imagines.

Pas a pas i de la mĂ  per a fer realitat els teus somnis

T’acompanyem durant tot el procés per assessorar-te i que les teves expectatives i necessitats es compleixin al 100%.

1. Primer contacte
2. Disseny i pressupost
3. Construcció y direcció d’obra
4. Disseny d’interiors
5. Lliurament de claus i seguiment

La nostra experiència en imatges

Veure tots els projectes

Explica’ns el teu projecte

Deixa’ns les teves dades, explica’ns quin és el teu projecte i un dels nostres assessors especialitzats es posarà en contacte amb tu.

ProtecciĂł de dades personals

Utilitzarem les seves dades per a respondre consultes, enviar comunicacions comercials i realitzar anàlisi estadístics. Per a més informació sobre el tractament i els seus drets, consulti la política de privacitat.

En què consisteix el nostre servei de reformes a locals comercials?

El teu local comercial és el punt de trobada amb els teus clients, l’enclavament perfecte per connectar amb ells i que et coneguin. Per això, a Absolute Properties ens centrem en dissenyar el teu espai comercial perquè els teus clients tinguin la millor experiència i aconseguir un bon record que els convidi a tornar.
El nostre objectiu és crear espais únics i personalitzats segons les necessitats del teu negoci. Explica’ns la teva idea, i nosaltres t’ajudarem a desenvolupar-la.

Per què contractar el nostre servei de reformes de botigues?

A Absolute Properties comptem amb un equip de professionals especialitzats per elaborar el millor projecte per al teu negoci. T’oferim les millors solucions de distribució d’espais i disseny d’interiors per a retail.
Perquè el disseny d’un local comercial no és només aplicar el logotip i els colors corporatius, si no transmetre l’essència del negoci. Contacta’ns i t’ajudarem a projectar la millor imatge per connectar amb els teus clients.