¡A Absolute Properties apostem per la vida saludable!

Ben sabut és que practicar esport, ja sigui a l’aire lliure o en un espai tancat, és el millor vehicle per gaudir d’una bona salut. I des de Absolute Properties, apostem sempre per aquesta pràctica saludable!

És per això també que, des de fa mes d’un any, patrocinem al jove equip de corredors “Team Fisio Monasterio” que va nèixer l’any 2017.

Una paraula clau, “equip”

Aquest equip, integrat per pacients i amics del centre “Fisioterapia E. Monasterio”, va nèixer amb l’objectiu de promoure hàbits saludables, fer activitat física i cuidar-se.

A més a més, compten amb la sort d’estar assessorats, si ho necessiten, pels professionals que treballen en el centre i que també formen part de l’equip. D’aquesta forma, “poden realitzar activitat física d’una forma responsable i obtenint el màxim benefici possible“, recalca Eric Monasterio, fundador i integrant de l’equip.

Tot això, ha acabat generant un gran ambient entre ells, que es nota quan surten a córrer tant en els entrenaments com en les diferents curses que s’organitzen per tota Catalunya.

La bona pràctica ofereix bons resultats

Gràcies a l’esforç, els entrenaments i la bona compenetració de l’equip, els bons resultats no s’han fet esperar. Aquí una mostra dels aconseguits en els últims mesos del 2021:

  • 1ª posició Corriols Sant Salvador de Guardiola
  • 2ª posició general Costa Brava Stage Run
  • 3ª posició Mitja de Puigcerdà
  • 3ª posició Cursa Lluís Companys
  • 3ª posició Mitja de Collserola
  • 4ª posició Burriac Xtrem
  • 4ª posició Mitja del Castell Experience

Esperem que durant el 2022 aquest gran equip continui collint boníssims resultats. Des de Absolute Properties seguirem al seu costat recolzant-los!

Explica’ns el teu projecte

Deixa’ns les teves dades, explica’ns quin és el teu projecte i un dels nostres assessors especialitzats es posarà en contacte amb tu.

Protecció de dades personals

Utilitzarem les seves dades per a respondre consultes, enviar comunicacions comercials i realitzar anàlisi estadístics. Per a més informació sobre el tractament i els seus drets, consulti la política de privacitat.