Quina piscina és millor per casa teva?

Si penses construir una piscina a casa teva i tens dubtes, aquí et podem ajudar a donar resposta a tots ells. Potser t’han sorgit les següents preguntes… Quina piscina construir? Quin model és més convenient? Quins materials són els millors? Quants tipus de piscines hi ha? 

En el mercat trobaràs l’assessoria necessària i un gran ventall de múltiples possibilitats que s’adaptaran a les teves necessitats i al teu pressupost. Ara bé, l’ideal és que et decantis per una piscina que, a més de permetre que en gaudeixis, perduri en el temps, evitant despeses posteriors per no prendre la decisió encertada. 

Una vegada revisis les característiques de cada model i decideixis quina piscina construir, aleshores el camí se’t farà més fàcil. 

Quina piscina construir?

Són molts els factors que has de considerar: el model, els diferents tipus d’acord al material utilitzat i al disseny, les tècniques de construcció i les despeses de manteniment. També has de tenir en compte les escales, en cas de ser necessàries, el fons de la piscina, els sistemes de filtració i seguretat i l’acabat.  

És molt important que et centris en la mida del terreny disponible per a la instal·lació de la piscina, i que la seva ubicació permeti rebre la major quantitat de raigs de sol al dia. 

D’altar banda, i no menys important, és tenir un pressupost estimat i definir si l’ús d’aquesta piscina serà esportiu o de lleure per a tu i la teva família. 

Un altre aspecte a considerar és si la desitges prefabricada o construïda sobre el mateix terreny on la vols ubicar. Les primeres solen ser més econòmiques i les segones requereixen de més temps per a la seva construcció. 

Vols saber el tipus de piscines que es troben al mercat? T’expliquem!

Tipus de piscina

Piscina elevada

Es poden muntar i desmuntar en qualsevol moment. De manteniment molt fàcil i econòmic. Les pots trobar en diversos materials. 

Piscina semi- enterrada

S’adapta a varis tipus de terrenys i pot ser fabricada en diversos models, mides i materials, depenent de les teves necessitats.  

Una part estarà enterrada i l’altre per sobre de la superfície, d’aquí deriva el seu nom. No són piscines que es puguin desmuntar. 

Piscina enterrada

Aquestes es construeixen fent una excavació per a que càpiga la piscina escollida, la qual es sostindrà sobre una base ferma de formigó. 

En el mercat, aquestes piscines estan fetes d’acer i després són recobertes amb materials especials; afegint al final tots els accessoris. 

Models de piscines

Ovalades

És molt pràctica i s’adapta a tot tipus de terreny natural. Les seves corbes permeten la circulació de l’aigua i el manteniment. Poden ser d’obra o desmuntables. 

Rodones

És ideal si és del tipus elevada, ja que si és del tipus enterrada, la seva instal·lació és molt complexa. És precís tenir una superfície molt àmplia per a aquest model.  

En forma de petxina

Aquest model és generalment prefabricat i pot ser de fons diferents. S’adapten a qualsevol tipus de terreny, inclòs aquells que tenen pendents.  

Piscina a mida o de forma lliure

Aquesta s’adapta a les teves necessitats, el teu espai i el teu pressupost. El model et permet escollir tots els materials i accessoris i qualsevol sistema de seguretat.  

Piscina tradicional

Són generalment de formigó. Aquest model és generalment rectangular i té angles rectes, això implica que l’aigua no circula de forma fluida.  

Piscina infinita o desbordant

Es construeixen en espais on es tingui una vista espectacular i on la línia de l’aigual es confongui amb l’horitzó. Són piscines molt costoses. 

Ara que ja saps tots els tipus i models de piscines que hi ha. Quina s’adequa millor al teu gust i terreny del que disposes? Deixa’ns els teus comentaris! 

Explica’ns el teu projecte

Deixa’ns les teves dades, explica’ns quin és el teu projecte i un dels nostres assessors especialitzats es posarà en contacte amb tu.

Protecció de dades personals

Utilitzarem les seves dades per a respondre consultes, enviar comunicacions comercials i realitzar anàlisi estadístics. Per a més informació sobre el tractament i els seus drets, consulti la política de privacitat.