Nou any 2022, noves tendències en decoració i interiorisme

Acabem de deixar enrere el 2021, però no així moltes de les tendències en disseny d’interiors que es porten aplicant des del passat 2020. 

I és que la pandèmia ens ha ensenyat a prioritzar la comoditat, el benestar, a sentir-nos acollits per les nostres cases. I aquest sentiment sembla que va arribar per quedar-se. Tot i que també arriben novetats… Així que, quines tendències en decoració ens depara aquest 2022? 

Pren nota! Aquí et deixem un resum de les més importants. 

Decoració sostenible

L’interiorisme o decoració d’interiors actual segueix destacant pel seu compromís amb la cura del medi ambient i la sostenibilitat.  

L’ús de plantes,  les teles teixides per artesans, els materials naturals, reciclables o reciclats, els elements “green”, són alguns dels “must” que no poden faltar en les tendències de decoració d’enguany. 

decoración sostenible

Minimalisme 

Des de que la pandèmia va arribar a les nostres vides, hem volgut desfer-nos de coses velles a casa, “descarregar” l’ambient, per la qual cosa la decoració mínima i la simplicitat en el mobiliari, són tendència.  

El que coneixem com “Minimalisme”, destaca per fugir de l’excés. “Menys és més”, és més rellevant que mai aquest 2022. 

Funcionalitat, abans de res

Aquest any i seguint la tendència anterior, busquem abans de res, funcionalitat. Que tot el que estigui present a casa, no compleixi una funció purament decorativa i estètica.  

Els espais han de ser pràctics, útils i buidats, multifuncionals, ja que molts de nosaltres seguim combinant la vida familiar amb la laboral. 

El saló i el bany, nous protagonistes

El saló s’ha convertit en l’espai multi usos de les nostres cases.  Tant es pot convertir en el nostre lloc de treball, com en l’epicentre de llargues hores de sobretaula, l’espai de joc per als més petits o l’espai perfecte per una tarda de relaxació. Per això, l’interiorisme d’enguany, li concedeix el protagonisme que es mereix. Sobretot, si estàs pensant en una reforma.  

El mateix ocorre amb el bany, una estada a la qual se li està prestant l’atenció que mereix, en convertir-se en el temple de la relaxació. Les tendències per a aquest 2022, proposen una àmplia varietat de banyeres en diferents estils, com les formes ovalades, que ens proporcionaran el merescut descans després d’un dur dia de feina. 

Colors, colors, colors…

La paleta de colors que utilitzem determinarà l’estil i la personalitat de la nostra llar. I com per a gustos, colors, et presentem les dues tendències més significatives d’aquest any.  

Tons naturals 

Els tons naturals sempre són tendència, i enguany, no podia ser menys. Aquests colors, profunds i càlids, són molt fàcils de combinar, amb el que podem crear l’atmosfera que més ens agradi. 

Això si, no tots els tons naturals estan de moda. El gris ratolí i el beige són dos dels tons neutres més utilitzats, però aquest any han passat a ser massa clàssics. Volem tons més vius dins aquesta gamma, així que podem optar per altres tonalitats, com el color Camell, el color Conyac o el color Ocre.  

Explosió de color en el mobiliari

Si bé encara no s’ha assignat un to específic per al mobiliari del 2022, el cert és que cada vegada més s’utilitzen tons vius i cridaners en alguns elements específics. I és que la combinació de colors més neutres amb un to que contrasti, pot aportar una personalitat única a estances concretes. 

I què és important aquí? Saber escollir quin element s’ha de destacar. Per això, és recomanable comptar amb l’experiència i assessoria d’experts en decoració d’interiors. 

explosion con el mobiliario

I tu, vols donar-li un aire nou a la teva llar? 

CONTACTA’NS

Explica’ns el teu projecte

Deixa’ns les teves dades, explica’ns quin és el teu projecte i un dels nostres assessors especialitzats es posarà en contacte amb tu.

Protecció de dades personals

Utilitzarem les seves dades per a respondre consultes, enviar comunicacions comercials i realitzar anàlisi estadístics. Per a més informació sobre el tractament i els seus drets, consulti la política de privacitat.