Ha arribat la primavera, tens el teu balcó a punt?

Amb la primavera recentment estrenada, arriba el moment de gaudir dels nostres balcons i terrasses. I avui li toca el torn als balcons, aquests espais que encara que més reduïts, poden donar molt de si. Vols conèixer alguns consells sobre com moblar-los? Segueix llegint!

El més important: aprofita l’espai

De balcons n’hi ha de moltes grandàries i estils, uns més allargats, uns altres menys. Més quadrats o rectangulars. Estrets o amples. L’important és treure partit a cada racó de forma pràctica i senzilla.

Mobles amb estil

Podem donar molt de joc a l’espai gràcies als mobles que triem. Aquests són l’eix principal sobre el qual girarà la decoració i l’activitat del balcó, i hauran d’adequar-se no sols a l’espai, si no a la teva personalitat.


I n’hi ha de molts tipus i estils. Perquè diuen que “tants caps tans barrets“, per això pots optar per colors més neutres que generin un espai harmoniós, o bé colors cridaners que creïn contrastos entre si i aportin més energia. Aquí et deixem uns exemples…

Mobles auxiliars

Sí, estem parlant de mobles com els tamborets, les banquetas i les taules auxiliars. Aquestes peces solen ser de grandària reduïda i, sobretot, polivalents, amb el que poden utilitzar-se tant com superfície de suport com de seient. A més, en moure’s fàcilment, et permeten compondre l’espai segons com el necessitis.

Mobles a mida

Perquè potser el teu balcó no té una forma estàndard o simplement vols distribuir l’espai d’una forma totalment personalitzada. Sobretot, quan vols aprofitar les cantonades i així guanyar més espai.

Per això, pots optar per fer els mobles a mesura, ja sigui amb palets de fusta o demanant-ho en botigues especialitzades.

Els bancs, per exemple, també són una elecció pràctica. Pots triar un amb capacitat per a guardar, adossar-ho a la paret més curta o la més llarga, i complementar-ho amb una taula auxiliar. Serà el teu raconet idoni per a relaxar-te o esmorzar.

I tu, ja tens el teu balcó condicionat? Si vols més consells sobre com decorar-ho o moblar-ho, posa’t en contacte amb nosaltres i et direm com fer-ho!

Explica’ns el teu projecte

Deixa’ns les teves dades, explica’ns quin és el teu projecte i un dels nostres assessors especialitzats es posarà en contacte amb tu.

Protecció de dades personals

Utilitzarem les seves dades per a respondre consultes, enviar comunicacions comercials i realitzar anàlisi estadístics. Per a més informació sobre el tractament i els seus drets, consulti la política de privacitat.