Consells per a decorar el teu rebedor

És evident que els complements o objectes de decoració són importants en qualsevol estança de la llar, però adquireixen una especial visibilitat al rebedor.

I és que el rebedor, com bé ho diu la paraula, és la cambra entre la porta d’entrada i la resta de l’habitatge i, per tant, anticipa l’estil decoratiu de la resta de la casa. És per això que, jugar amb els accessoris, ens oferirà moltes possibilitats.

En aquest article, t’explicarem alguns trucs per decorar aquesta estança i donar-li un toc molt personal. Segueix llegint i no t’ho perdis!

Catifes amb personalitat

De catifes n’hi ha de molts tipus i estils. Des de les catifes de pèl llarg a les geomètriques, passant per les d’estil oriental o les naturals. Cada una d’elles aportarà un toc diferent al teu rebedor, i per suposat, que haurà d’anar acord a la resta de la decoració, no només d’aquest espai, si no de la resta de la casa.

Una il·luminació molt especial

Perquè la il·luminació pot transformar l’espai per complert i donar-li un toc totalment diferent. Escull una làmpada bonica que cridi l’atenció, como les làmpades escultura, un tipus de làmpada està marcant tendència, o una tipus “Art Deco” de disseny. Veuràs l’efecte “WOW” que aconseguiràs de forma immediata!

Un còmode seient de benvinguda

Col·locar un seient o tenir un banc a l’entrada de casa teva, no és només una bona idea per a decorar-la, si no també una molt bona solució per es solo una buena idea para decorarla, si no también una molt bona solució per a calçarte o descalçar-te en entrar i sortir, o inclòs seure cinc minuts en arribar després d’un llarg i dur dia de feina. Afegeix detalls càlids com uns cistells o uns coixins, i així li donaràs un toc personal.

Afeigeix detalls personals

Perquè donar-li un aire personal, tan teu, crearà una impressió molt agradable i duradora en els teus visitants, sempre que tinguis una paret gran buida és clar!

Són vàries les opcions per les que pots optar, des d’art o imatges de gran format, fins a una composició amb fotografies teves i amb la família i amics, així els faràs també partíceps. Una altra solució seria optar per un paper pintat que torna a ser tendència, així aconseguiràs que la benvinguda sigui encara més “cool”.

Una miqueta de verd…

Provoca una inesperada sensació de frescor i alegria quan obris la porta de casa teva. I tot gràcies a les plantes, aquestes aliades que només necessitaran de suficient llum natural per brindar-te la seva millor cara.

Les pots col·locar sobre la consola, al terra, penjant de la paret, hi ha mil i una forma de col·locar-les. Són una tendència en decoració fàcil i assequible, mai et defraudaran.

I fins aquí els nostres consells per a decorar el teu rebedor, tot i que n’hi ha alguns més! Si vols conèixe’ls, contacta amb el nostre equip d’interioristes i ells estaran encantats d’assessorar-te.

Explica’ns el teu projecte

Deixa’ns les teves dades, explica’ns quin és el teu projecte i un dels nostres assessors especialitzats es posarà en contacte amb tu.

Protecció de dades personals

Utilitzarem les seves dades per a respondre consultes, enviar comunicacions comercials i realitzar anàlisi estadístics. Per a més informació sobre el tractament i els seus drets, consulti la política de privacitat.