Reforma integral d’apartament a Bonsuccés

Diferenciar espais gràcies al disseny d’interiors i a l’ús de materials concrets.

Reforma integral d’un apartament antic al districte de Ciutat Vella a Barcelona. Al tractar-se d’un espai ampli, es busca donar un gir argumental separant molt bé les estances, aplicant un disseny i un ambient concrets depenent de la zona.

Tipus de projecte:
Apartament
Client:
Privat
LocalizaciĂł:
Barcelona
SuperfĂ­cie construĂŻda:
102m²
Arquitecte:
Anna Duelo

Arquitecte

Xavi Llabrés

És molt important que la casa reflecteixi la personalitat de qui hi viu. I l’ús de materials concrets, sempre de la millor qualitat, ens ajuden a aconseguir-ho.

“Cada nova situació requereix una nova arquitectura”

Jean Nouvel

Xavi Llabrés

Arquitecte i interiorista

Com ho vam fer

El carĂ cter del ferro forjat i la comoditat dels espais multifuncionals

Vam apostar per una zona de dia al més pur estil Loft de Brooklyn, on vam aplicar un estil industrial als més de 40m2 que ocupa, destacant l’ús del forjat típic de l’època.
Per contra, la zona de nit la vam plantejar més tranquil·la, amb un bany estil suite obert i un dormitori que juga amb uns colors més freds i sobris, grans armaris i espais multifuncionals.

Explica’ns el teu projecte

Deixa’ns les teves dades, explica’ns quin és el teu projecte i un dels nostres assessors especialitzats es posarà en contacte amb tu.

ProtecciĂł de dades personals

Utilitzarem les seves dades per a respondre consultes, enviar comunicacions comercials i realitzar anàlisi estadístics. Per a més informació sobre el tractament i els seus drets, consulti la política de privacitat.

Altres projectes

Reforma parcial a casa unifamiliar de Sant Cugat

Reforma integral masia a Sant Just Desvern