Disseny de casa ecològica al Perú

Disseny i construcciĂł sostenible amb contenidors reciclats

Aquesta casa unifamiliar ecològica es va presentar a la mostra d’arquitectura i disseny nacional CASACOR al Perú. Està construïda amb contenidors i està dissenyada sota els paràmetres d’una arquitectura sostenible, amb l’objectiu de potenciar el reciclatge en totes les seves vessants.

Tipus de projecte:
Casa
Client:
Privat
LocalizaciĂł:
Lima (PerĂş)
SuperfĂ­cie construĂŻda:
105m²
Arquitecte:
Anna Duelo

Arquitecte

Anna Duelo

Un dels nostres objectius Ă©s crear espais que respectin el medi ambient, sense renunciar al disseny i a la qualitat i acabat dels materials emprats.

“Els detalls no són només detalls. Els detalls són el disseny.”

Charles Eames

Anna Duelo

COO, fundadora y arquitecta

Com ho vam fer

Sostenibilitat sense renunciar al disseny

Les estances estan dissenyades per aprofitar els espais al màxim i cada racó està pensat al mil·límetre. És la combinació perfecte entre funcionalitat, comoditat i disseny. A l’exterior, amplis espais on gaudir de la calma i un altre espai adequat per donar cabuda a un hort urbà.

Explica’ns el teu projecte

Deixa’ns les teves dades, explica’ns quin és el teu projecte i un dels nostres assessors especialitzats es posarà en contacte amb tu.

ProtecciĂł de dades personals

Utilitzarem les seves dades per a respondre consultes, enviar comunicacions comercials i realitzar anàlisi estadístics. Per a més informació sobre el tractament i els seus drets, consulti la política de privacitat.

Altres projectes

Reforma integral de Loft al Carrer Freser

Disseny de la Seu de Heycar a Barcelona