Disseny de centre de yoga

Vam dissenyar l’ambient perfecte aportant serenitat i calidesa

Projecte de disseny i implantació d’un centre ioga a Pallejà, a la província de Barcelona. Al tractar-se d’aquest tipus de centre, vam buscar crear una atmosfera tranquil·la, així que vam utilitzar colors càlids i materials nobles amb un to clar. A més a més, vam respectar i vam treure profit de la llum natural pròpia del local, el que ens va donar molt de joc en les diferents divisions de l’espai.

Tipus de projecte:
Retail
Client:
Drishty Yoga
LocalizaciĂł:
PallejĂ  (Barcelona)
SuperfĂ­cie construĂŻda:
94m²
Arquitecte:
Anna Duelo y Meritxell Secall

Arquitecte

Meritxell Secall

Gràcies als colors, materials i textures, podem crear els ambients que millor representin el què els nostres clients volen transmetre als seus negocis.

“El bon disseny consisteix a convertir els somnis en realitat”

John Saladino

Meritxell Secall

Arquitectura e interiorismo

Com ho vam fer

Colors cĂ lids i materials nobles amb un to clar

Aquestes divisions les duem a terme mitjançant gelosies i estanteries en fusta natural per a donar sensació d’amplitud, el que permetia al nostre client dur a terme les seves classes amb el major espai possible (necessitat que va recalcar des d’un primer moment).

Explica’ns el teu projecte

Deixa’ns les teves dades, explica’ns quin és el teu projecte i un dels nostres assessors especialitzats es posarà en contacte amb tu.

ProtecciĂł de dades personals

Utilitzarem les seves dades per a respondre consultes, enviar comunicacions comercials i realitzar anàlisi estadístics. Per a més informació sobre el tractament i els seus drets, consulti la política de privacitat.

Altres projectes

Disseny d’oficines Divisió Futurs per Ribera Salud

Disseny de casa ecològica al Perú