Disseny de la Seu de Heycar a Barcelona

Espais amplis i oberts per apropar als equips

Projecte de disseny i implantació de la Seu de Heycar, del Grup Volkswagen, a la ciutat de Barcelona. Es tracta d’un espai diàfan que consta d’algunes estances separades, que van servir per ubicar petites call rooms i sales de reunions.

Tipus de projecte:
Oficines
Client:
Heycar
LocalizaciĂł:
Barcelona
SuperfĂ­cie construĂŻda:
330m2
Arquitecte:
Anna Duelo

Arquitecte

Anna Duelo

Els nostres clients vetllen per la productivitat i l’eficiència en les seves empreses. Nosaltres aportem aquest valor a través dels nostres projectes arquitectònics. Primer analitzem, després resolem.

“Per crear, primer s’ha de qüestionar tot.”

Eyleen Gray

Anna Duelo

COO, fundadora i arquitecta

Com ho vam fer

Tons neutres combinats amb tocs de color

El seu disseny interior ha ajudat a diluir les jerarquies i treballar de forma més col·laborativa. S’ha treballat amb colors neutres perquè després fos més fàcil aplicar els elements corporatius. El toc de color s’ha aplicat a les call rooms, per tal de diferenciar una mica més els espais.

Explica’ns el teu projecte

Deixa’ns les teves dades, explica’ns quin és el teu projecte i un dels nostres assessors especialitzats es posarà en contacte amb tu.

ProtecciĂł de dades personals

Utilitzarem les seves dades per a respondre consultes, enviar comunicacions comercials i realitzar anàlisi estadístics. Per a més informació sobre el tractament i els seus drets, consulti la política de privacitat.

Altres projectes

Reforma integral d’apartament a Bonsuccés

Reforma integral de Loft al Carrer Freser