Disseny d’oficines per Abai Group

Comoditat, seguretat i disseny, no tenen per què estar renyits

Projecte de desimplementaciĂł, disseny i implantaciĂł per unes oficines a Madrid, ubicades dins el Parc Empresarial Cristalia de Rafael de la Hoz. Als 600m2 que ocupen, es va projectar un espai funcional i de disseny amb espais amb estances ben delimitades per donar cabuda als seus treballadors, buscant aixĂ­ la seva comoditat i seguretat.

Tipus de projecte:
Oficines
Client:
Abai Group
LocalizaciĂł:
Madrid
SuperfĂ­cie construĂŻda:
600m²
Arquitecte:
Anna Duelo

Arquitecte

David Vázquez

Els nostres clients busquen donar als seus treballadors un entorn còmode, funcional i agradable, per potenciar la seva productivitat i aconseguir així els seus objectius.

“El disseny crea cultura. La cultura modela valors. Els valors determinen el futur.”

Robert L.Peters

David Vázquez

CEO i fundador

Com ho vam fer

Lluminositat i elegĂ ncia, la combinaciĂł perfecta

Els seus grans finestrals aporten gran lluminositat i el seu disseny interior li dóna un toc elegant i sofisticat a tot l'ambient. Paral·lelament, es va implementar la imatge corporativa tenint en compte la guia d'estil estipulada per la marca.

Explica’ns el teu projecte

Deixa’ns les teves dades, explica’ns quin és el teu projecte i un dels nostres assessors especialitzats es posarà en contacte amb tu.

ProtecciĂł de dades personals

Utilitzarem les seves dades per a respondre consultes, enviar comunicacions comercials i realitzar anàlisi estadístics. Per a més informació sobre el tractament i els seus drets, consulti la política de privacitat.

Altres projectes

Reforma integral masia a Sant Just Desvern

Disseny d’oficines Divisió Futurs per Ribera Salud