Reformes integrals

Reformes integrals a la teva mida

T’oferim solucions que s’adaptin a les teves necessitats, expectatives i a la teva butxaca. Perquè una reforma integral necessita de tota l’atenció i participació del millors professionals, i nosaltres podem oferir-te la millor solució.

Reforma l’interior de la teva llar o negoci

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem per a que, dur a terme la reforma integral que tens en ment, sigui de la màxima qualitat i comptis amb una atenció exclusiva i personalitzada.

Perquè ha arribat el moment de reformar

I nosaltres t’oferim una varietat il·limitada d’estils, acabats, materials,... perquè cada reforma és única i els nostre equip s’adapta al que tu necessites, oferint-te les possibilitats que millor s’adaptin a tu i al teu espai.

Pas a pas i de la mà per a fer realitat els teus somnis

T’acompanyem durant tot el procés per assessorar-te i que les teves expectatives i necessitats es compleixin al 100%.

1. Primer contacte
2. Disseny i pressupost
3. Construcció y direcció d’obra
4. Disseny d’interiors
5. Lliurament de claus i seguiment

Parlem?

Protecció de dades personals

Utilitzarem les seves dades per a respondre consultes, enviar comunicacions comercials i realitzar anàlisi estadístics. Per a més informació sobre el tractament i els seus drets, consulti la política de privacitat.

Serveis

Serveis de construcció, interiorisme i reformes per a la teva llar i el teu negoci

Disseny de cases

Sabem que cada llar és única, per això no tenim cases predissenyades ni ens cenyim a un únic sistema constructiu.

Reformes i Interiorisme

No fem reformes, aportem un valor afegit al teu espai, tant si es tracta de la teva llar, com de la teva oficina o local comercial.

Oficines

Dissenyem espais funcionals i moderns, portem el concepte “Design & Build” a la seva màxim expressió.

Retail

Dissenyem espais on els teus clients connectin amb la teva marca, coneguin els teus productes i tu puguis veure créixer el teu negoci.

La nostra experiència en imatges

Explica’ns el teu projecte

Deixa’ns les teves dades, explica’ns quin és el teu projecte i un dels nostres assessors especialitzats es posarà en contacte amb tu.

Protecció de dades personals

Utilitzarem les seves dades per a respondre consultes, enviar comunicacions comercials i realitzar anàlisi estadístics. Per a més informació sobre el tractament i els seus drets, consulti la política de privacitat.

En què consisteix el nostre servei de reformes integrals?

Sigui quin sigui el tipus d’habitatge que tens, nosaltres adaptarem el projecte a la transformació i renovació de qualsevol espai. Analitzarem en detall totes les opcions possibles, perquè la reforma s’adapti 100% a tu i que la teva llar sigui còmode i funcional, sense renunciar al disseny.
Tu escolliràs els materials, acabats, qualitats,... nosaltres t’assessorarem, dissenyarem i executarem l’obra des del principi fins al final.

Perquè contractar el nostre servei de reformes integrals?

A Absolute Properties comptem amb un ampli ventall de serveis i especialistes relacionats amb les reformes integrals i les rehabilitacions, ja sigui al teu habitatge com al teu negoci.
I, sobretot, t’oferim una atenció, propera, transparent i a la teva mida, complint amb els terminis de lliurament i ajustant-nos al teu pressupost, perquè la reforma integral sigui tot un èxit.