Reformes integrals a Barcelona

Reformes integrals a la teva mida a Barcelona

Perquè a Absolute Properties comptem amb professionals que cobreixen tot el ventall d’especialitats al sector de la construcció i les reformes. Des d’arquitectura, interiorisme, lampisteria, electricitat,... i la resta de tècnics necessaris a una obra.

Reforma l’interior de la teva llar

Perquè viure a una gran ciutat com Barcelona no significa que la comoditat i la funcionalitat de la teva llar hagi d’estar renyida amb el disseny. Per això t’oferim les nostres solucions de reformes integrals, amb pressupost adaptat a les teves possibilitats i un servei integral 100% personalitzat.

Et posem fàcil la reforma integral a Barcelona

Perquè entenem el què comporta la reforma de la teva llar o negoci. Per això t’acompanyem i et facilitem tot el procés de principi a fi. Contacta’ns i t’assessorarem sobre el teu projecte.

Pas a pas i de la mà per a fer realitat els teus somnis

T’acompanyem durant tot el procés per assessorar-te i que les teves expectatives i necessitats es compleixin al 100%.

1. Primer contacte
2. Disseny i pressupost
3. Construcció y direcció d’obra
4. Disseny d’interiors
5. Lliurament de claus i seguiment

Parlem?

Protecció de dades personals

Utilitzarem les seves dades per a respondre consultes, enviar comunicacions comercials i realitzar anàlisi estadístics. Per a més informació sobre el tractament i els seus drets, consulti la política de privacitat.

Serveis

Serveis de construcció, interiorisme i reformes per a la teva llar i el teu negoci

Disseny de cases

Sabem que cada llar és única, per això no tenim cases predissenyades ni ens cenyim a un únic sistema constructiu.

Reformes i Interiorisme

No fem reformes, aportem un valor afegit al teu espai, tant si es tracta de la teva llar, com de la teva oficina o local comercial.

Oficines

Dissenyem espais funcionals i moderns, portem el concepte “Design & Build” a la seva màxim expressió.

Retail

Dissenyem espais on els teus clients connectin amb la teva marca, coneguin els teus productes i tu puguis veure créixer el teu negoci.

La nostra experiència en imatges

Explica’ns el teu projecte

Deixa’ns les teves dades, explica’ns quin és el teu projecte i un dels nostres assessors especialitzats es posarà en contacte amb tu.

Protecció de dades personals

Utilitzarem les seves dades per a respondre consultes, enviar comunicacions comercials i realitzar anàlisi estadístics. Per a més informació sobre el tractament i els seus drets, consulti la política de privacitat.

En què consisteix el nostre servei de reformes integrals a Barcelona?

Seràs partícip de l’obra en base a les teves idees, aconseguint que la reforma del teu habitatge transmeti la personalitat i l’estil que et caracteritza.
I per això, comptaràs amb el nostre coneixement, assessorament i dilatada experiència, per dur a terme la reforma de la teva llar o negoci, adaptada a les teves necessitats i possibilitats.

Perquè contractar el nostre servei de reformes integrals a Barcelona?

A Absolute Properties oferim un servei integral i 100% personalitzat. Ens encarreguem de tot perquè la teva reforma compleixi amb les teves expectatives i tu no t’hagis de preocupar per res.
T’assessorem des del primer moment, treballem amb els millors proveïdors de materials, complim amb els terminis d’entrega i ens adaptem a les teves preferències i pressupost.