Interiorisme

Solucions integrals d’interiorisme

Perquè cada estança de la teva llar o negoci ha d’estar cuidada al mínim detall, amb un disseny únic i exclusiu, posem a la teva disposició la nostra experiència perquè gaudeixis d’un espai personalitzat.

Interioristes i decoradors al teu servei

Ens encanta afrontar nous reptes, per això comptem amb un equip multidisciplinari per donar solució a qualsevol tipus de projecte. Redissenyarem la teva llar o el teu negoci, perquè es converteixi en l’espai que sempre havies somiat. Omple les teves dades, explica’ns el teu projecte i nosaltres el farem realitat.

Projectes d’interiorisme 100% personalitzats

El nostre objectiu, dissenyar un espai que t’enamori. Ens apassiona la nostra feina i que els teus desitjos es materialitzin. Per això, seguim les últimes tendències en interiorisme per oferir-te la solució que millor s’adapti a la teva llar o al teu negoci.

Pas a pas i de la mà per a fer realitat els teus somnis

T’acompanyem durant tot el procés per assessorar-te i que les teves expectatives i necessitats es compleixin al 100%.

1. Primer contacte
2. Disseny i pressupost
3. Construcció y direcció d’obra
4. Disseny d’interiors
5. Lliurament de claus i seguiment

Parlem?

Protecció de dades personals

Utilitzarem les seves dades per a respondre consultes, enviar comunicacions comercials i realitzar anàlisi estadístics. Per a més informació sobre el tractament i els seus drets, consulti la política de privacitat.

Serveis

Serveis de construcció, interiorisme i reformes per a la teva llar i el teu negoci

Disseny de cases

Sabem que cada llar és única, per això no tenim cases predissenyades ni ens cenyim a un únic sistema constructiu.

Reformes i Interiorisme

No fem reformes, aportem un valor afegit al teu espai, tant si es tracta de la teva llar, com de la teva oficina o local comercial.

Oficines

Dissenyem espais funcionals i moderns, portem el concepte “Design & Build” a la seva màxim expressió.

Retail

Dissenyem espais on els teus clients connectin amb la teva marca, coneguin els teus productes i tu puguis veure créixer el teu negoci.

La nostra experiència en imatges

Explica’ns el teu projecte

Deixa’ns les teves dades, explica’ns quin és el teu projecte i un dels nostres assessors especialitzats es posarà en contacte amb tu.

Protecció de dades personals

Utilitzarem les seves dades per a respondre consultes, enviar comunicacions comercials i realitzar anàlisi estadístics. Per a més informació sobre el tractament i els seus drets, consulti la política de privacitat.

En què consisteix el nostre servei d’interiorisme i decoració?

El nostre objectiu és crear espais que reflecteixin la teva filosofia de vida o de feina, que et sentis identificat amb els espais que habites.
Per això, ens centrem en crear i dissenyar un espai totalment nou, pensant en l’habitabilitat, la funcionalitat i el disseny. El resultat? Un espai 100% únic, exclusiu i personal.

Perquè contractar el nostre servei d’interiorisme i decoració?

Perquè per nosaltres, el teu projecte és el centre de la nostra feina. Per això, ens comprometem a terminis d’execució reals i adaptem el pressupost a les teves possibilitats d’inversió.
Perquè la nostra forma de treballar és transparent, propera i personalitzada, per aconseguir que cada projecte compleixi 100% amb les teves expectatives.