Disseny d’interiors

Disseny d’interiors a la teva mida

Els nostres projectes es basen en la comprensió de la teva forma de viure i treballar, per això dissenyem espais interiors personalitzats i fets a la teva mida, ja sigui a la teva llar o al teu negoci.

Disseny, innovació i creativitat

El nostre treball es basa en la creativitat, el disseny, la innovació, l’eficiència i l’excel·lència en l’execució. Perquè volem donar-te el millor servei, 100% personalitzat i adaptat a tu. Contacta’ns! Estarem encantats d’atendre’t.

Desenvolupem projectes de disseny exclusius

El disseny interior de la teva llar o negoci és la carta de presentació al món exterior. Per això, necessites que cada espai reflecteixi la teva forma de viure i de treballar, de forma única i exclusiva. I nosaltres, podem expressar aquesta realitat a través dels nostres dissenys.

Pas a pas i de la mà per a fer realitat els teus somnis

T’acompanyem durant tot el procés per assessorar-te i que les teves expectatives i necessitats es compleixin al 100%.

1. Primer contacte
2. Disseny i pressupost
3. Construcció y direcció d’obra
4. Disseny d’interiors
5. Lliurament de claus i seguiment

Parlem?

Protecció de dades personals

Utilitzarem les seves dades per a respondre consultes, enviar comunicacions comercials i realitzar anàlisi estadístics. Per a més informació sobre el tractament i els seus drets, consulti la política de privacitat.

Serveis

Serveis de construcció, interiorisme i reformes per a la teva llar i el teu negoci

Disseny de cases

Sabem que cada llar és única, per això no tenim cases predissenyades ni ens cenyim a un únic sistema constructiu.

Reformes i Interiorisme

No fem reformes, aportem un valor afegit al teu espai, tant si es tracta de la teva llar, com de la teva oficina o local comercial.

Oficines

Dissenyem espais funcionals i moderns, portem el concepte “Design & Build” a la seva màxim expressió.

Retail

Dissenyem espais on els teus clients connectin amb la teva marca, coneguin els teus productes i tu puguis veure créixer el teu negoci.

La nostra experiència en imatges

Explica’ns el teu projecte

Deixa’ns les teves dades, explica’ns quin és el teu projecte i un dels nostres assessors especialitzats es posarà en contacte amb tu.

Protecció de dades personals

Utilitzarem les seves dades per a respondre consultes, enviar comunicacions comercials i realitzar anàlisi estadístics. Per a més informació sobre el tractament i els seus drets, consulti la política de privacitat.

En què consisteix el nostre servei de disseny d’interiors?

El nostre servei es centra 100% en tu i en transformar els espais que t’envolten, d’acord al teu estil i personalitat.
Per això, volem conèixer com ets, per adaptar-nos als teus gustos, necessitats i característiques particulars, i així oferir-te un servei totalment personalitzat.

Per què contractar el nostre servei de disseny d’interiors?

Perquè dissenyem per a cada client i espai concrets. Això significa que cada projecte és totalment personalitzat. Perquè treballem sota una metodologia que ens diferencia i ens dóna un caràcter únic i exclusiu.
Perquè el nostre objectiu és oferir-te la millor solució per al teu projecte, des de la primera presa de contacte, fins al servei propi de postvenda. Per això, comptaràs amb un sol interlocutor únic durant tot el procés.