Disseny d’interiors a Barcelona

Disseny d’interiors a la teva mida a Barcelona

Dóna igual si es tracta d’un estudi, una casa, un loft o un apartament, nosaltres ajustem i adaptem els nostres dissenys a qualsevol espai, a les peticions i necessitats que puguis tenir.

diseño de interiores barcelona -1

Disseny, innovació i creativitat a Barcelona

Ens apassiona el disseny, la renovació i transformació d’espais, tant de forma integral com parcial. Per això volem saber del teu projecte, per oferir-te la solució que millor s’adapti a tu i fer-ho realitat. Omple les teves dades i estarem encantats d’atendre’t!

Desenvolupem projectes de disseny a Barcelona

Els nostres projectes destaquen per l’ús dels millors materials de construcció i la innovació en les tècniques de decoració a habitatges, locals comercials, oficines, botigues, restaurants, etc. Perquè cada projecte és únic i personalitzat, per això no hi haurà dos projectes iguals.

Pas a pas i de la mà per a fer realitat els teus somnis

T’acompanyem durant tot el procés per assessorar-te i que les teves expectatives i necessitats es compleixin al 100%.

1. Primer contacte
2. Disseny i pressupost
3. Construcció y direcció d’obra
4. Disseny d’interiors
5. Lliurament de claus i seguiment

Parlem?

Protecció de dades personals

Utilitzarem les seves dades per a respondre consultes, enviar comunicacions comercials i realitzar anàlisi estadístics. Per a més informació sobre el tractament i els seus drets, consulti la política de privacitat.

Serveis

Serveis de construcció, interiorisme i reformes per a la teva llar i el teu negoci

Disseny de cases

Sabem que cada llar és única, per això no tenim cases predissenyades ni ens cenyim a un únic sistema constructiu.

Reformes i Interiorisme

No fem reformes, aportem un valor afegit al teu espai, tant si es tracta de la teva llar, com de la teva oficina o local comercial.

Oficines

Dissenyem espais funcionals i moderns, portem el concepte “Design & Build” a la seva màxim expressió.

Retail

Dissenyem espais on els teus clients connectin amb la teva marca, coneguin els teus productes i tu puguis veure créixer el teu negoci.

La nostra experiència en imatges

Explica’ns el teu projecte

Deixa’ns les teves dades, explica’ns quin és el teu projecte i un dels nostres assessors especialitzats es posarà en contacte amb tu.

Protecció de dades personals

Utilitzarem les seves dades per a respondre consultes, enviar comunicacions comercials i realitzar anàlisi estadístics. Per a més informació sobre el tractament i els seus drets, consulti la política de privacitat.

En què consisteix el nostre servei de disseny d’interiors a Barcelona?

Des de Absolute Properties duem a terme projectes disseny d’interiors a Barcelona per cases, oficines, locals comercials i qualsevol tipus d’espais en general. Per això, la nostra experiència ens aporta la versatilitat per respondre a qualsevol tipus de projecte.
Confia en el nostre equip multidisciplinari de professionals per al teu disseny d’interiors, i t’assegurem que la transformació integral del teu espai respondrà 100% a les teves expectatives i necessitats.

Perquè contractar el nostre servei de disseny d’interiors a Barcelona?

Perquè tots els nostres projectes es regeixen per l’excel·lència, l’exclusivitat, la innovació, la creativitat i la funcionalitat. I tot això, sota la premissa que tu ets el protagonista.
Per això, t’oferim una atenció 100% personalitzada. A més a més, ens comprometem a complir amb els terminis de lliurament, reduint així les molèsties i la impossibilitat d’habitar el teu habitatge o exercir amb regularitat l’activitat al teu espai de treball.